02 Ocak 2010 İdeal Kupon

2 Ocak 2011 Pazar
Maç Kodu
Karşılaşma
Tahmin
Oran
173
Rangers –  Celtic
1
1.85
260
Zaragoza –  Real Sociedad
1
2.00
190
Athletic Bilbao – Deportivo
Üst
1.75
263
Getafe –   Real Madrid
2
1.15
Toplam Oran
7.44
Kazanç (Oran x 10 TL)
74.4


Rangers –  Celtic
İskoçya Liginin iki şampiyonluk adayını karşı karşıya getiren bu karşılaşmada, Celtic tarafında önemli oyuncular eksik, son iki üç haftadır 90+ da maçı çeviren Celtic'in bu karşılaşmada çok şansının olmadığını düşünüyorum. Risk almak isteyenler İY1 bahsinide değerlendirebilirler.
Zaragoza –  Real Sociedad

Zaragoza şuana kadar ligde sadece tek bir galibiyet aldı, ligin dibinden kurtulmak istiyorlarsa bundan daha iyisini yapmak zorundalar, son 4 deplasman maçından berabere ayrılan Zaragoza evinde oynadığı 3 karşılaşmadanda mağlup ayrıldı. Gerçi evinde yenildiği takımlar Sevilla, Real Madrid, Villereal gibi bu ligin üst sıralarını kovalayan takımlar olduğundan bu maç için ölçü olmayacaktır. Real Sociedad ise bence güzel bir sezon geçiriyor, ama gözden kaçırılmaması gereken bir istatislik varsa oda Sociedad'ın İspanya liginde deplasmanda en çok gol yiyen takımı olduğu gerçeğidir. Kazanmak zorunda olan Zaragoza'nın evinde seyircileri önünde galip geleceğini düşünüyorum.

Athletic Bilbao – Deportivo La Coruna

Evinde oynadığı 8 maçın 6'sını kazanan Athletic Bilbao bu maçın mutlak favorisi, ama karşılarında kendilerine ters gelen bir ekip var, Deportivo'nun ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor, karşılıklı goller ile maçın üst biteceğini düşünüyorum.

Getafe –   Real Madrid

Bu maç için fazla yorum yapmaya gerek yok, Real Madrid ispanya liginde her takımı yenebilecek güçte bir takım, 1.15 oranı ile kupon tamamlamak için ideal bir maç olduğu kanısındayım.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
Copyright © Arda BEYAZ